Tips (Analysis Oponent)

bhntc's opnion,
regarding mengelirukan pihak lawan ni agak sukar utk kite tafsirkan. yg perlu kite ingat selalu ialah, "THIS IS A GLOBAL GAME". people around the world main game ni. perbezaan yg utama ialah dr segi MASA. di MALAYSIA game start waktu mlm, EUROPE plak siang, dan begitu jugak bg tempat2 lain. kte xtau ble most of them masuk utk manage team diorg.like u say, when people nak AO team kte dan kte guna strategi dgn memasukkan pemain lemah dulu. yup, mmg boleh, but most probbably, people tend to make AO last minute, if not xguna pun buat AO since pihak lwn bleh tukar strategi last minute. so, rugi MP je.

MHafiz's opinion
that is why, to maintain our position at higher group will getting tougher and tougher. we have to spend our time and making schedule just to manage our team. for me, it shouldnt be that way since we played this game just for fun right? heheheheheheehe kengkadang tu, ter-addict gak. hahahaaa


Actually AO still ada advantage jugak... actually kita bleh dapat rough idea oponent pnya strength... but we have to manage our MP appropriately, better to spend all the MPs for training... lastly, betoi ke kita nie main just for FUN ? sebab aku rasa macam dah ter'addict' lah.. muahahahaa
SHARE
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment